Zápis prvákov 14.03.2019

Pozývame Vás na SLÁVNOSTNÝ ZÁPIS do 1. ročníka - Plavba za poznaním, ktorý sa uskutoční v pondelok 1. 4. 2019 o 16.00 hod.

Pozývame Vás na SLÁVNOSTNÝ ZÁPIS do 1. ročníka - Plavba za poznaním, ktorý sa uskutoční v pondelok 1. 4. 2019 o 16.00 hod.

Pozrite si exkluzívny rozhovor, ktorý poskytol našim redaktorkám spisovateľ pán Daniel Hevier

Pozrite si exkluzívny rozhovor, ktorý poskytol našim redaktorkám spisovateľ pán Daniel Hevier

Triedny aktív 19.marca 2019 sa uskutočnil na našej škole výnimočný triedny aktív, na ktorom sa zúčastnili rodičia deviatakov a zástupcovia stredných škôl, ktorí sa dostavili v hojnom počte. Triedny aktív bol zameraný na sprostredkovanie informácií…

Triedny aktív 19.marca 2019 sa uskutočnil na našej škole výnimočný triedny aktív, na ktorom sa zúčastnili rodičia deviatakov a zástupcovia stredných škôl, ktorí sa dostavili v hojnom počte. Triedny aktív bol zameraný na sprostredkovanie informácií o štúdiu na stredných školách. Stretnutie bolo podnetné, pretože sa rodičia mohli dozvedieť niektoré zaujímavé informácie súvisiace s prijímacím konaním, spôsobom zápisu, počtom a vypisovaním prihlášok a iné. Kolegovia zo stredných škôl informovali rodičov aj o tom, že v nasledujúcom školskom roku bude počet prijatých uchádzačov o štúdium na niektorých SŠ obmedzený. Týka sa to predovšetkým gymnázií, ale aj niektorých ďalších škôl, takže by si rodičia mali uvedomiť, na ktorú strednú školu má ich dieťa šancu sa dostať a na ktorú školu má, alebo nemá predpoklady. Veľmi pekne by som sa chcela poďakovať všetkým, ktorí sa stretnutia zúčastnili, či už rodičom, triednym učiteľkám, ale hlavne učiteľom zo stredných škôl, ktorí nám poskytli cenné i

Jedáleň

ZOZNAM ALERGÉNNYCH ZLOŽIEK:


1. OBILNINY obsahjúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov

Poradové čísla týchto alergénnych zložiek sú uvádzané v jedálnom lístku.

 
 
JEDÁLNY LÍSTOK  
 
Streda 24.4.2019 
Polievka zelerová s krúpami
Bravčový maslový rezeň, varené zemiaky
Šalát mrkvový s citrónom
Čaj zelený, stolová voda
alergény:01,03,09
 
Štvrtok 25.4.2019
Polievka zemiaková s medvedím cesnakom
Kuracie na smotane, cestovina
Šalát z čínskej kapusty s pórom
Čaj s medom, stolová voda
alergény:01, 07
 
Piatok 26.4.2019
Polievka kuracia gazdovská 
Dukátové buchtičky
Mlieko, stolová voda
alergény:01, 07